# Vejledning til Repræsentantskabsvalget 2019 i GR1

Hvordan du med 6 nemme trin kan stemme til repræsentantskabsvalget

## Trin 1

Klik ind på Farum Fjernvarmes hjemmeside:

http://www.farum-fjernvarme.dk/



# Trin 2



### Trin 3



Forside Afstemninger Kandidater Kontakt 🕩 Log ud

Her kan du se de aktuelle afstemninger for adressen

# Repræsentantskabsvalg 2019 - Gruppe 1 Afstemningen løber fra den 04-03-2019 til den 12-03-2019. Start afstemning Klik på det blå felt for at starte din afstemning

#### Trin 4



Forside Afstemninger Kandidater Kontakt 🕩 Log ud

Sådan stemmer du:

- · Der er opstillet i alt 21 kandidater, som alle er listet op i alfabetisk rækkefølge nedenfor.
- Du kan stemme på op til 10 kandidater.
- Klik på den som du vil stemme på.
- Afslut og bekræft med at klikke på knappen "Afgiv stemme".
- Vær opmærksom på at når du har klikket på "Afgiv stemme", så gemmes din stemme, og du kan ikke fortryde.

Læs kandidaternes fulde præsentation her.

Hvis du vil vide mere om kandidaterne kan du klikke på det lille ord "<mark>her</mark>" foran pilespidsen

#### Trin 5

Nu kan du vælge op til 10 kandidater der bedst repræsenterer dine synspunkter.

Bemærk at valglisten står opført i alfabetisk orden efter fornavn, så hvis du er i tvivl, kan du med pileknapperne på dit tastatur finde dine foretrukne kandidater.

Du vælger hver enkelt kandidat ved at klikke på feltet med kandidaten, hvorefter denne får et lille "flueben" og rammen farves blå, som en slags kvittering for dit valg.



Hvis du i processen fortryder et valg, kan du blot klikke på personen en gang til og "fluebenet" forsvinder.

#### Kandidatlisten:

	Bent Bjørn Hansen Enebovænge 29 (genopstiller)
	Elsebeth Lauridsen Kjærbovænge 76 (nyopstiller)
	Flemming Sørensen Nygårdspark 20 (genopstiller)
	Frank Grosch Munkehøjvænge 33 (genopstiller)
	Jan Lund Sørensen Hvilebækvænge 82 (nyopstiller)
	Jette Fisker Kjærbovænge 20 (nyopstiller)
	Jørgen Tordrup Nielsen Bavnebjærgspark 11 (nyopstiller)
2	Kai Ormstrup Jensen Engtoftevej 2 F (nyopstiller)
	Lars-Christian Nielsen Kjærbovænge 22 (nyopstiller)
ioł	Lone Damm Nielsen Stationsvej 10 B (nyopstiller)
	Martin Olsen Munkehøjvænge 29 (nyopstiller)

	Morten H.R. Schmücker Farum Gydevej 30 (nyopstiller)
(B)	Niels Troels-Smith Bavnebjærgspark 65 (nyopstiller)
e c	Nikolai Bøving Farum Hovedgade 11. (nyopstiller)
	Peter Nørregaard Dybedalsvej 26 (genopstiller)
P.	Pia Sandau Nygårdspark 151 (nyopstiller)
1	Preben Lanng Nordtoftevej 11 (nyopstiller)
	Steen B. Fich Kjærbovænge 7 (genopstiller)
	Sven Krarup Nielsen Maglehøj 34 (genopstiller)
	Søren Holm Pedersen Ellegårdspark 5 (genopstiller)
	Tina Ringskou Kirken Stavnsholtvej 25 (nyopstiller)

# Trin 6

Når du har foretaget dit valg, klikker du på den blå knap øverst på kandidatlisten mærket "Afgiv stemme"

#### Afgiv stemme

og valget er afsluttet.

Du skal nu modtage et bevis på at din afstemning er modtaget:



Forside Afstemninger Kandidater Kontakt 🕩 Log ud

Her kan du se de aktuelle afstemninger for adressen

Repræsentantskabsvalg 2019 - Gruppe 1 Afstemningen løber fra den 04-03-2019 til den 12-03-2019.

Afstemningen er modtaget fra adressen den 05-03-2019 klokken 11:28.

Bemærk at herefter lukkes der for yderligere valgdeltagelse for dit brugernavn, hvilket betyder at valget ikke kan fortrydes og med dit brugernavn kan der ikke stemmes yderligere.

Tak for deltagelse i repræsentantskabsvalget.

Med venlig hilsen

Farum Fjernvarme a.m.b.a.