En nem løsning med god økonomi

Med fjernvarmen slipper husstandene ikke bare af med et fyr der fylder. De får også fremtidssikret deres opvarmning med en nem løsning, de ikke skal skænke en tanke i det daglige. Samtidig får de en stabil og billig varmeøkonomi.

God økonomi i fjernvarme

Vi tilbyder, som del af kampagnen, en betydelig rabat på tilslutning til fjernvarmen. Når rabatten er endeligt fastlagt, vil vi oplyse om dette her på siden.   

Vi vil gerne gøre det nemt for nye forbrugere at sige ja tak. Derfor arbejder vi på en model, hvor man for en betaling på 0 kr. her og nu, kan komme med i det grønne selskab.

Herefter får forbrugerne en slags 'fjernvarme på abonnement', hvor Farum Fjernvarme har ansvaret for:

  • Afkobling af det gl. gasanlæg
    (Du skal dog selv afmelde din gasaftale. Husk at søge ’Statens afkoblingsordning’ som kan dække dine udgifterne i den forbindelse. Læse mere om statens afkoblingsordning >>her<< )
  • Tilslutning til fjernvarmen,
  • Montering af et moderne fjernvarmeanlæg
  • Service ved behov

Borgerne kan se frem til en god stabil varmeøkonomi, der kan konkurrere med både gasfyr og varmepumper. Og for borgere med oliefyr venter der en solid besparelse.

Varmeforbrugerne bestemmer selv

Når den kommunale godkendelse er på plads, og når ca. 70 % af områdets husstande har sagt ja tak, balancerer økonomien, og vi kan sætte spaden i jorden. Udvidelsen vil i øvrigt også være et plus for de nuværende fjernvarmekunder, fordi der bliver flere skuldre til at bære de fælles udgifter.

Farum Fjernvarme kontakter de berørte husstande med et konkret tilbud, så snart projektforslagene er godkendt.

Hvis alt går efter planen, kan de første nye forbrugere blive tilsluttet inden julen 2022.

Rev. 15. marts 2022 / JME