Status på 'Gennemsnitsprissagen'

3. april 2024

I vores nyhed om gennemsnitsprissagen fra den 21. februar 2024 (kan læses her) skrev vi, at Farum Fjernvarme ville medvirke til, at der kan træffes en afgørelse om tilbagebetaling hurtigst muligt.

Den 12. marts 2024 traf Forsyningstilsynet afgørelse, hvoraf det fremgår, at der skal ske en tilbageførelse i april 2024 (læs afgørelsen her)

For langt de fleste forbrugere vil der ske en tilbagebetaling. Et mindre antal forbrugere opkræves dog et mindre beløb, hvilket vil blive opkrævet via betalingsservice.

Bestyrelsen har besluttet, at reguleringen skal gennemføres ved en engangsbetaling som gennemføres den 3. april 2024. Samme gælder for de forbrugere som bliver opkrævet.

Da det er forbundet med lidt manuelt arbejde, vil de forbrugere, som skal have overført pengene via en bankoverførsel, først modtage pengene inden for den næste uge.

Fraflyttede forbrugere i 2023 / 2024
Forbrugere, som er fraflyttet i 2023 eller 2024, og som endnu ikke er kontaktet af Farum Fjernvarme, opfordres hermed til at kontakte bogholderiet for at høre om et evt. tilgodehavende.

Bogholderiet kan kontaktes på følgende vis:

3. april 2024 / JME