Kommuner sender snart breve vedr. fjernvarme ud til borgere som bruger olie- og naturgas som opvarmningsform.

13. december 2022

Senest den 31. december 2022 skal alle landets kommune sende brev ud til de husstande, har gas- eller oliefyr. Brevet skal indeholde oplysninger om hvorvidt borgerne kan få fjernvarme og hvornår de kan forvente at få det.

Furesø Kommune sender brevene ud i disse dage. I brevet henvises der yderligere til, at borgere med olie og gasopvarmede boliger, kan kontakte Farum Fjernvarme for yderligere og herunder for at få tilsendt et tilbud.

Da Farum Fjernvarme endnu ikke kender til udgifterne forbundet med konvertering til fjernvarme, er det derfor ikke muligt i skrivende stund at beregne konkrete tilbud. Vi arbejder dog på højtryk for at finde både håndværkere og leverandører, så vi dermed kan fastsætte de konkrete anlægspriser. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside om dette.

Giv os din forhåndstilkendegivelse

Inden årets udgang vil det, via vores hjemmesiden, blive muligt, at sende en forhåndstilkendegivelse til os. I forlængelse af dette vil vi sende konkrete tilbud ud til de enkelte adresser.

Vi opfordrer derfor alle interesserede Farum-borgere, som bor inden for konverteringsområderne, til at gøre brug af denne mulighed. Har du tidligere sendt os en forhåndstilkendegivelse, skal du gøre dette igen.

Hold øje med vores hjemmeside for yderligere information.

Læs her om >>planerne for fjernvarmeudbygningen<< i Furesø Kommune

13. december 2022 / JME