En nem og grøn løsning 

Med fjernvarmen slipper husstandene ikke bare af med et fyr der fylder. De får også fremtidssikret deres opvarmning med en nem løsning, de ikke skal skænke en tanke i det daglige, da fjernvarmen er en stabil varmekilde.

Tilslutning til fjernvarme

Når du skal tilsluttes fjernvarmen, skal nedenstående punkter gennemføres:

  • Afkobling af det gl. gasanlæg
    (Du skal dog selv afmelde din gasaftale. Husk at søge ’Statens afkoblingsordning’ som kan dække dine udgifterne i den forbindelse. Læse mere om statens afkoblingsordning >>her<< )
  • Tilslutning til fjernvarmen,
  • Montering af et moderne fjernvarmeanlæg
  • Service ved behov

Borgerne kan se frem til en god stabil varmelevering, som kan konkurrere med både gasfyr og varmepumper. 

Varmeforbrugerne bestemmer selv

Når den kommunale godkendelse er på plads, og når ca. 70 - 90 % af områdets husstande har sagt ja tak, balancerer økonomien, og vi kan sætte spaden i jorden. Udvidelsen vil i øvrigt også være et plus for de nuværende fjernvarmekunder, fordi der bliver flere skuldre til at bære de fælles udgifter.

Farum Fjernvarme kontakter de berørte husstande med et konkret tilbud, så snart projektforslagene er godkendt, og anlægsøkonomien er verificeret ved indhentning af konkrete tilbud.

Tidsplaner for udrulningen

I takt med at planerne for områderne konkretiseres, vil vi, her på hjemmesiden, offentliggøre tidsplanerne for de enkelte områder.

Rev. 20. december 2022 / JME